Višći pripao duel protiv Vršajevića

Basaksehir slavio kod Osmanlispora

Višći pripao duel protiv Vršajevića

Ekipa Basaksehira slavila je danas veoma bitnu pobjedu na gostovanju kod Osmanlispora u okviru turske Super lige.

Bilo je ovo veoma nezgodno gostovanje za ekipu u kojoj igra naš reprezentativac Edin Višća, ali ipak su uspjeli da slave pobjedu i da prekinu nešto lošiju seriju rezultata zbog koje su i ispustili prvu poziciju na tabeli.

Jedini pogodak na današnjem susretu postigao je u 7. minuti Pektemek. Naš reprezentativac Edin Višća odigrao je 89 minuta za gostujuću ekipu, dok je naš bivši reprezentativac Avdija Vršajević igrao cijeli meč za domaće.

Basaksehir je nakon ove pobjede ostao u trci za titulom jer imaju samo bod manje od vodećeg Bešiktaša. S druge strane, Osmanlispor je ostao na sedmom mjestu sa izuzetno malim šansama da se domognu nekog od evropskih takmičenja naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi