Vitez i Olimpic podijelili bodove

Bez golova

Vitez i Olimpic podijelili bodove

E. Škorić

U susretu Viteza i Olimpica mreže su mirovale, pa su ove ekipe podijelile bodove u 10. kolu.

Vitez je ugostio ekipu iz Sarajeva s nadom da će doći do pobjede i iskupiti se navijačima za ispadanje iz Kupa od Slavije, no Olimpic je odigrao dobar meč i zasluženo osvojio bod.

Vitežani su bili nešto bolji u prvih 25 minuta, no nisu konkretizirali stvari na terenu. Tek u 33. minuti prvi šut u okvir gola, a Bandović zaustavlja udarac Dedića.

Do 56. minute bez golova, a onda Dedić šutira preko gostujućeg gola. Mogao je Olimpicu pobjedu donijeti rezervista Plakalo, no u 75. minuti ne koristi veliku šansu, onu stopostotnu.

Kada se sve sabere i oduzme, remi je najrealniji u ovom duelu i bod je svakako draži gostima.

Vitez - Olimpic 0:0

VITEZ: Nwolokor, Stanić, Rašić, Jevtić, Muminović, Kokot, Dedić, Livančić, Barišić, Sadiković, Kapetan 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

OLIMPIC: Bandović, Regoje, Milović, Kobiljar, Mahović, Karić, Pehar, Isić, Mašić, Zolj, Vrdoljak

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi