Vitez savladao Gošk, Đerić nastavio zabijati

Pripremna utakmica u Čitluku

Vitez savladao Gošk, Đerić nastavio zabijati

D. Kurbegović

Nogometaši Viteza danas su u Čitluku odigrali još jednu pripremnu utakmicu, a protivnik izabranicima Branka Karačića bila je ekipa Gošk-a, koja je zamijenila Cibaliju s kojom su Vitežani trebali odigrati utakmicu. 

Klub iz Vinkovaca u posljednji je čas otkazao pripreme u Međugorju, tako da je u pomoć uskočio klub iz Gabele.

Vitežani su danas rezultatom 3:1 savladali Gošk, a golove su postigli Novak, Šantić i Đerić. Ono što posebno treba istaći je odlična forma krilnog napadača Bobana Đerića, koji je u zimskom prelaznom roku stigao iz zvorničke Drine. 

Njemu je pogodak protiv Goška danas bio četvrti u dosadašnjem dijelu priprema, tako da se najozbiljnije nameće za mjesto u udarnoj postavi.

Izabranici Branka Karačića narednu utakmicu odigrat će sutra protiv dobojske Sloge, a posljednju provjeru će imati protiv Branitelja u subotu 13. februara. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj vrijedi istaći da povreda Marka Jevtića nije teže prirode, što posebno može da raduje stručni štab, jer je iskusni stoper stub odbrane kluba koji je prvu polusezonu u Premijer ligi završio na 10 mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi