Vitez trenirao, Basara i Tomić neće igrati protiv Slavije

Vitez trenirao, Basara i Tomić neće igrati protiv Slavije

Nogometaši Viteza odradili su jučer u poslijepodnevnim satima još jedan trening pred veoma važno gostovanje u Istočnom Sarajevu. 

Naime, šef stručnog štaba NK Vitez Ante Miše je tokom reprezentativne pauze odlučio održavati dva treninga dnevno u nadi da će što bolje pripremiti svoje pulene za utakmicu sa Slavijom.

Atmosfera na treningu Vitežana je izuzetno dobra i nije narušena čak i nakon dva vezana poraza od Olimpica i Širokog Brijega. Svi s nestrpljenjem očekuju nastavak prvenstva a trener Miše je pred sam početak treninga obavio razgovore sa nekim prvotimcima poput Kapetana i Jusufbašića, te se da naslutiti da će ova dvojica nogometaša biti u prvoj postavi u subotu.

Kako je za SportSport.ba izjavio Ante Miše, za utakmicu sa Slavijom neće moći računati na povređene Basaru i Tomića, a mladi golman će biti van terena više od tri sedmice, dok kartoniranih igrača nema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vitez će nove bodove prijeko nepotrebne za opstanak u društvu najboljih tražiti u Istočnom Sarajevu protiv Slavije, u subotu sa početkom od 15:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.