Vitez trenirao pred duel s Vezirima

Pred duel s Travnikom

Vitez trenirao pred duel s Vezirima

Nogometaši Viteza danas su odradili posljedni trening pred veoma važnu utakmicu 15. kola BHT Premijer lige protiv Travnika. 

Atmosfera igrača i trenera je na izuzetno visokom nivou, a jedina negativna stvar su lakše povrede kapitena Mladena Jurčevića, te lijevog beka Tomislava Čuljka. 

Vitežani bi se eventualnom pobjedom učvrstili u sredini tabele, dok bi porazom nastavili borbu za opstanak. Ova utakmica kako tvrde i trener Travnika Arapović i Viteza Miše od velikog značenja, te može biti prekretnica u daljnjem toku sezone.

Utakmica se igra u nedelju, 23.11. sa početkom u 13:00 sati na Gradskom stadionu u Vitezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije