Vitez u "generalci" bolji od TOŠK-a iz Tešnja

Posljednja provjera pred nastavak prvenstva

Vitez u "generalci" bolji od TOŠK-a iz Tešnja

E. Čaušević

Fudbaleri Vitez danas su odigrali "generalku" pred proljetni dio sezone protiv TOŠK-a iz Tešnja.

Vitez je danas na stadionu u Docu na Lašvi savladao ekipu tešanjskog TOŠK-a u prijateljskoj utakmici sa minimalnih 1:0. Za igrače Viteza ovo je bila "generalka" pred proljetni dio sezone Premijer lige BiH.

Odlučujući trenutak na današnjoj utakmici desio se u 23. minuti kada je nakon asistencije Kapetana mrežu tešanjske ekipe zatresao Ivan Livaja za 1:0. Na kraju se ispostavilo da je to konačan rezultat današnje utakmice.

Ekipa Viteza drugi dio sezone u Premijer ligi BiH otvara teškim gostovanjem na Koševu protiv Sarajeva. Vitez je trenutno deveti na tabeli Premijer lige BiH sa 20 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi