Vitez u Mostar bez Kokota, Dedića i Kapetana

Izabranici Borisa Pavića oslabljeni pred Zrinjski

Vitez u Mostar bez Kokota, Dedića i Kapetana

S. Mlaćo

Nogometaši Viteza nakon pomalo neočekivanog poraza od Radnika iz Bijeljine (1:4) na svom terenu, u subotu će u goste šampionu Zrinjskom iz Mostara. 

Vitežane sigurno očekuje veoma težak posao, s obzirom da su popularni Plemići apsolutni favoriti u ovom susretu sedmog kola BH Telecom Premijer lige.

Vitez se nakon šest kola nalazi  na osmom mjestu i na svom kontu ima  isto toliko bodova, a porazom iz prošlog kola prokockali su tri boda osvojena protiv Željezničara na Grbavici (0:2) kada su izabranici Borisa Pavića zaradili i aplauze navijača Željezničara.

U duelu protiv Zrinjskog Vitežani ćebiti znatno oslabljeni s obzirom da zbog tri žuta kartona pravo nastupa nemaju Zoran Kokot, Anel Dedić i Armin Kapetan, a zbog povrede je upitan i nastup Lea Novaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susreta između Zrinjskog i Viteza igra se u subotu sa početkom u 20 sati. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi