Vječiti derbi na Grbavici: Poznat sastav Sarajeva
Foto: fksarajevo.ba

Hurtić nije rizikovao

Vječiti derbi na Grbavici: Poznat sastav Sarajeva

E. Čaušević

Na Grbavici se večeras u okviru prvog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine igra gradski derbi između Željezničara i Sarajeva.

Trener Sarajeva, Almir Hurtić, nije previše rizikovao sa sastavom pa je poslao očekivane igrače na megdan gradskom rivalu. 

Sarajevo: Pavlović, Kadušić, Rustemović, Novaković, Duljević, Sarić, Crnkić, Balić, Radovac, Al. Bekić, Ahmetović. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bilo je dosta promjena u obje ekipe, pa će biti interesantno vidjeti kako će se snaći obje ekipe večeras na Grbavici. Podsjećamo, meč između Željezničara i Sarajeva igra se od 20:30 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi