Denis Sadiković nakon poraza

"Vjerovatno više neću biti trener Slobode"

Porazi su sastavni dio sporta. Događaju se i kada igrate puno bolje. Naravno kada igrate veoma loše porazi su neminovnost. Sloboda je u 4. kolu Premijer lige BiH odigrala najslabiju partiju od povratka u Premijer ligu BiH. 

Poraz je zaslužen, pouke se moraju izvući. Ali...

"Poraz od Širokog Brijega možda je došao u dobrom trenutku, na početku sezone, kako bi nam svima otvorio oči. Mi imamo taj igrački kadar koji imamo i sigurno je da nemamo kvalitetu da se sa svakomo ekipom možemo nositi. Široki je bio bez sumnje bolji protivnik, pokušao sam sa imjenama u drugom dijelu promijeniti odnos snaga, ali nas je primljeni pogodak dotukao", kaže Denis Sadiković.

Nakon toga igrači, ali ponajviše Sadiković bili su izloženi zvižducima i neugodnim povicima sa tribina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja sam od prvog dana u svojoj Slobodi u svom gradu dočekan kao crna ovca. Ja sam bio problem i kada smo pobjedili Čelik. Ako je Denis problem, evo ja sutra neću biti trener Slobode. Jednostavno jako je teško raditi u ovakvoj situaciji gdje trošim svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice. Imam i ja svoje dostojanstvo, znam koliko sam dao Slobodi. Ničim ne pravdam ovaj poraz, ali vjerovatno neću biti više trener Slobode", zaključio je Sadiković.

Sloboda u narednom kolu igra sa Slavijom, a onda slijedi pauza, odnosno domaći meč sa Zrinjskim naredne subote prolongiran je za 24. septembar.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.