Ostaje žal

Vještica: Lopta nije htjela u gol

E. Škorić

Nemanja Vještica, kadetski bh. reprezentativac, žali zbog propuštenih prilika u meču protiv Republike Irske.

Kadeti su u drugom kolu grupe C Evropskog prvenstva poraženi od Republike Irske s 2:1 i na pragu su eliminacije, mada u nekim kombinacijaam naš tim može proći dalje.

"Prvo poluvrijeme imali smo rezultat, imali smo igru i mislim da je teško bilo šta reći. Igrali smo bolje nego protiv Njemačke, ali lopta nije htjela u gol. Stvarali smo šanse, dali sve od sebe, no nije išlo",  rekao je Vještica, pa dodavši:

"Mi smo još u igri, treba nam ubjedljiva pobjeda Srbije. Teško da Irska može dobiti Njemačku, koja je favorit, ali nikad se ne zna".

"Prekidi su danas došli do izražaja, postigli smo pogodak, imali još dosta prilika, ali lopta nije htjela u gol", zaključio je Vještica.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi