Vladan Grujić došao da prati mlade Zmajeve

Na tribinama u Kostreni

Vladan Grujić došao da prati mlade Zmajeve

E. Škorić

Od 12 sati na stadionu Pomorca u Kostreni igraju BiH i Njemačka svoj prvi meč na Evropskom prvenstvu za kadete.

Današnji meč prenosit će Eurosport, a na tribine se polako pune. Očekuje se jedna kvalitetna utakmica, a mi se nadamo povoljnom rezultatu unatoč jačini našeg rivala.

Susret u Kostreni došao je da prati i Vladan Grujić. Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine odlučio je da dođe podržati naše mlade momke, te da uživa u nogometu.

Nekadašnji igrač Borca, Zvezde, Koelna, Alanije, Litexa, Sarajeva... stigao je u društvu bivšeg selektora mlade bh. reprezentacije Branimira Tulića.

Grujić nam je rekao da planira ostati nekoliko dana u ovom dijelu Hrvatske, te pratiti utakmice Evropskog prvesntva, vjerujući da se zaista ima šta vidjeti i da je riječ o igračima koji će biti budućnost jakih evropskih reprezetnacija, ali i evropskog nogometa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi