Vladavić za Olimpic debituje protiv Travnika

Stigao certifikat

Vladavić za Olimpic debituje protiv Travnika

E. Škorić

Nekadašnji bh. reprezentativac i zvučno ovoljetno pojačanje sarajevskog Olimpica, Admir Vladavić, igrat će u 2. kolu protiv Travnika.

Za nekadašnjeg igrača Veleža i Željezničara stigao je certifikat u Fudbalski klub Olimpic, pa će tako ovaj vrsni ofanzivac imati pravo nastupa od sljedećeg vikenda.

Vladavić, koji je ranije igrao i za slovačku Žilinu te austrijski Red Bull Salzburg, premijerni nastup u dresu Olimpica imat će pred domaćim navijačima u susretu s Travnikom, dok je propustio subotnji remi Vukova u Prijedoru protiv Rudara (1:1).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.