Kadetska selekcija BiH danas protiv Austrije

Vladić: Ako pružimo svoj maksimum možemo pobijediti

A. Beganović

Kadetska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine smotru najboljih selekcija Starog kontinenta otvorit će susretom sa Austrijom.

Iako Austrijanci u današnji meč po ocjenama fudbalskih stručnjaka s kojima smo razgovarali u Bakuu ulazi kao favorit, naši mladi fudbaleri su uvjereni da mogu do pozitivnog rezultata.

Atmosfera u taboru naše selekcije sjajna, a kadetski reprezentativac i fudbaler Partizana Predrag Vladić govorio je za SportSport.ba uoči današnjeg susreta.

"Vidjet ćemo sutra, mi ćemo izaći na teren i daćemo sve od sebe", na početku razgovora za SportSport.ba je istakao fudbaler Partizana i član kadetske reprezentacije Predrag Vladić.

"Ako damo sve od sebe, nadam se da ćemo pobijediti. Pratili smo Austriju, gledali smo Austriju protiv Rusije. Igraju presing, ali kao što je rekao Demirel, nemaju neku zvijezdu. Atmosfera u ekipi je sjajna, svi se slažemo i nadam se da ćemo pobijediti", dodao je kadetski reprezentativac naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi