Vlado Jagodić novi trener Borca

Jagodić preuzeo Borac

Vlado Jagodić novi trener Borca

M. Šljivak

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH, Vlado Jagodić, novi je trener banjalučkog Borca.

Nakon što je klupu tima iz Banja Luke napustio Vinko Marinović, koji je preuzeo Zrinjski, pozicija trenera je ostala upražnjena.

Uprava kluba imenovala je danas Jagodića za novog trenera tima, a nekadašnji trener Čelika i Kozare će na klupi tima iz Banja Luke ostati do kraja sezone.

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije u dva navrata je već vodio Borac, a sa ovim klubom osvojio je i titulu u Premijer ligi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.