Tim administrator kadetske reprezetnacije

Vlaić: Opatija je prelijepa, na uslove se ne možemo žaliti

E. Čaušević

Tim administrator bh. kadetske reprezentacije na Euru u Hrvatskoj je Ivana Vlaić.

Ivana je od ponedjeljka sa našim mladim igračima i stručnim štabom u Opatiji, te kao "operativka" pomaže u mnogim stvarima našem stručnom štabu. 

"Obzirom na jučerašnji poraz, atmosfera je dobra, ali mi smo još u igri, imamo dvije utakmice i radimo sve da atmosfera ostane dobra", rekla je Vlaić za SportSport.ba.

"Obzirom da je ovo vrhunski nivo takmičenja, svi su se potrudili da uslovi budu što bolji. Opatija je prelijepo mjesto i ne možemo da se žalimo", dodala je.

"Svaki dan imamo po jedan trening, sastanke, analize naše igre i protivnika", zaključila je Ivana u razgovoru za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi