Vlasenica gostuje Drini HE, Sutjeska dočekuje Slobodu MG

Prva liga RS, play-out

Vlasenica gostuje Drini HE, Sutjeska dočekuje Slobodu MG

D. Vejo

U okviru devetog kola play-out faze Prve lige Republike Srpske na rasporedu su tri utakmice predstojećeg vikenda.

Fudbaleri Vlasenice nisu uspjeli da prebrode krizu loših rezultata pa će tako ovoga vikenda rasterećeni uću u meč protiv ekipe Drine HE u Višegradu. I jedni i drugi nisu uspjeli da se ove sezone pokažu u najboljem svijetlu, tako da su lošim igrama osigurali put u niži rang.

U drugom meču sastaju se Sutjeska i Sloboda iz Mrkonjić Grada. Ovaj susret biti će derbi kola. Ukoliko Fočaci trijumfuju u predstojećem meču na svom terenu, osigurat će mjesto koje obezbjeđuje opstanak u društvu najboljih i naredne godine. Međutim, to neće moći da učine tako lako jer ekipa Slobode MG ih prati u stopu na tabeli.

Posljednji susret odigrat će se u Trebinju gdje ekipa Leotara dočekuje Slobodu iz Novog Grada. Oba tima igraju loše ove sezone. Leotar će tražiti prijeko potrebnu pobjedu, dok za goste iz Novog Grada ovaj meč nema prevelik rezultatski značaj.

Sve utakmice na rasporedu su predstojećeg vikenda.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi