Vojvodić: Imamo odličnu ekipu, ambicije su Premijer liga

GOŠK želi plasman u Premijer ligu

Vojvodić: Imamo odličnu ekipu, ambicije su Premijer liga

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a 20. januara startati će sa pripremama za drugi dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

 Gabeljani su prvi dio sezone završili na četvrtom mjestu, a u drugom dijelu sezone sa klupe će ih predvoditi Darko  Vojvodić.

"Ambicije su sigurno Premijer liga i tu nemamo alternativu. Mislim da su Travnik i Bosna kvalitetnije ekipe, ali i mi imamo odličnu ekipu koja je pokazala da može da igra dobar nogomet. To što je na ovom mjestu to je za dublju analizu, a probat ćemo igrati dobro i sve pobijediti, jer sa ovim klubom sam prve godine imao niz od 17 utakmica bez poraza. I sada ćemo probati napraviti seriju", kazao je Vojvodić za SportSport.ba.

GOŠK za sada nije angažovao nijedno pojačanje, ali nije bilo ni odlazaka sa Podavala.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Za sada niko nije najavio odlazak, a imamo dobru ekipu i ne treba nam puno pojačanja. Možda dva ciljana, jedan brz prema naprijed i jedan stoper", dodao je iskusni stručnjak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi