Vojvodić: Novi Travnik nam je najvažniji

Trener GOŠK-a

Vojvodić: Novi Travnik nam je najvažniji

M. Maksimović

GOŠK je spreman za nastavak sezone u Prvoj ligi FBiH. 

Gabeljani nisu briljirali na pripremnim utakmicama, ali to je posljedica umora, teških terena i probanja niz različitih varijanti, smatra trener Darko Vojvodić koji je zadovoljan posljednjim izdanjem u Metkoviću protiv Neretve.

“Nismo dozvolili domaćinu da nas ugrozi, dosta smo se kretali, trka je bila na nivou, dok smo u igri prema naprijed malo zakazali. Vjerovatno će tako biti i kroz sezone, malo ćemo sigurno primiti golova, a ja se nadam da će realizacija ipak biti bolja“, rekao je trener Darko Vojvodić.

Na pomenutoj utakmici igrao je i Miljenko Bošnjak koji se nedavno vratio iz zatvora. I on je zadovoljio apetite trenera Vojvodića koji priprema tim za proljetnu premijeru u Novom Travniku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Moramo pobijediti i za nas je ta prva utakmica možda i najvažnija“, dodao je.

GOŠK će do subote odigrati i pripremni meč protiv Brotnja koji je na programu sutra na Podavali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi