Vojvodić optimista: Pobijedit ćemo sve i ući u Premijer ligu

Zvijezda dočekuje Bratstvo

Vojvodić optimista: Pobijedit ćemo sve i ući u Premijer ligu

E. Škorić

Zvijezda će u 27. kolu Prve lige Federacije BiH ugostiti Bratstvo iz Gračanice.

Porazom od Orašja (2:0), Zvijezda je prepustila prvo mjesto Metallegheu, ali i dalje je dva boda razlike i još uvijek je sve otvoreno kada je u pitanju borba za plasman u Premijer ligu BiH.

Nakon spomenutog poraza, čelnici Zvijezde su otpustili Nedima Jusufbegovića, a povjerenje su ukazali Darku Vojvodiću, koji je ranije radio u mnogim bh. klubovima.

"Nemamo pravo na kiks i moramo sve do kraja pobijediti. Bit ćemo agresivni, imamo dobru ekipu i vjerujem da ćemo sve do kraja pobijediti i plasirati se u Premijer ligu", kazao je optimistični Vojvodić, dodavši:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zvijezda je sjajan klub i zaslužuje biti u Premijer ligi. Imamo dovoljno vremena da se vratimo na prvo mjesto".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi