Vojvodić: U Čapljini ne smijemo izgubiti

Trener GOŠK-a za SportSport.ba

Vojvodić: U Čapljini ne smijemo izgubiti

S. Mlaćo

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele nakon ne baš dobrih rezultata u pripremnom periodu u drugom dijelu sezone Prve lige Federacije igraju veoma kvalitetno i efikasno. 

Šest pogodaka i dvije pobjede, rezime su dosadašnjih utakmica, te su Gabeljani sigurno ozbiljan kandidat za osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu. Sutra će u hercegovačkom derbiju u goste Čapljini, koja je nakon samo jednog kola promijenila trenera.

"Čeka nas ozbiljan protivnik, pravi ispit i ukoliko želimo da budemo kandidati za Premijer ligu naše zemlje ne smijemo izgubiti. Sa Čapljinom se odlično poznajemo,a  raduje nas što su svi igrači spremni za ovaj meč", kazao je za SportSport.ba šef stručnog štaba GOŠK-a Darko Vojvodić.

"Dosta smo se mučili u pripremnom periodu, ali smo sada upisali dvije pobbode. Evidentan je taj zaostatak i mi nemamo pravo na kiks. Mislim da smo mi uz Travnik i Bosnu najozbiljniji kandidati za prvo mjesto", dodao je Vojvodić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK se trenutno nalazi na trećem mjestu sa 31. osvojenim bodom, jednim manje od Travnika i četiri od visočke Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi