Jedni sretni, drugi tužni

Vojvodić zadovoljan pobjedom, Zaimović: Ovo je smiješno

Fudbaleri Veleža danas su upisali novi poraz na domaćem terenu. Tri boda iz Vrapčića danas je odnijela Slavija koja je pobijedila sa 3:0.

Trener Slavije Darko Vojvodić kazao je nakon utakmice da čestita fudbalerima Veleža na fer i korektnoj igri u današnjoj utakmici 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Iako su u nezavidnoj poziciji svaka im čast na fer i korektnoj igri. Tužan sam zbog svega što se dešava Veležu jer svi znamo kakvu historiju ima ovaj klub. Ipak, to je za neku dublju analizu. Što se tiče današnje utakmice mislim da smo zasluženo slavili jer smo igrali bez šest standardnih prvotimaca. Čestitam mojim igračima, bili su pravi i onakvi kakvi trebaju da budu i u ostatku prvenstva", rekao je Vojvodić na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Strateg mostarskog Veleža Dženan Zaimović rekao je da je smiješno komentarisati današnju utakmicu znajući šta se dešava unutar kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S obzirom na dešavanja u klubu bilo je teško očekivati neku dobru igru od igrača. Ja igračima nemam šta zamjeriti. Bilo je dosta povrijeđenih i kartoniranih igrača i bio sam primoran staviti ekipu koja vjerovatno više nikad neće igrati u ovom sastavu. Primili smo dva smiješna gola u prvom dijelu, gosti su iz dva šuta dali tri gola. To je pokazatelj njihovog iskustva, čekali su svoju šansu i dočekali je i ovom prilikom im čestitam na zasluženoj pobjedi", dodao je Zaimović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.