Reprezentativac BiH

Vrančić: Zahvalan sam selektoru na pozivu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mario Vrančić najavio je predstojeće pripreme i utakmicu sa Estonijom.

"Nadam se da ćemo raditi dobro na treninzima, da ćemo raditi ozbiljno i na kraju ostvariti svoj cilj, a to je pobjeda. Znamo da će biti vrlo teška utakmica, mnogo toga zavisi od nas. Ako damo sve od sebe, nadamo se da ćemo pobijediti", rekao je Vrančić, te dodao:

"Moramo igrati onako kako znamo i maksimalno ozbiljno. Estonija nema mnogo poznatih igrača, ali se znaju braniti. Svoje šanse moramo iskoristiti i pobjeda neće izostati".

"Naravno da bih, kao i svaki drugi igrač, volio igrati ali ne opterećujem se time. Zahvalan sam selektoru na pozivu", zaključio je naš reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi