Bh. fudbaler poručio

Vranješ: Ne zanima nas hoće li Kipar igrati za Grke

E. Čaušević

Reprezentacija BiH sutra u Nikoziji igra protiv Kipra utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Na današnjoj press konferenciji osim selektora Mehmeda Baždarevića prisustvovao je i Ognjen Vranješ koji je rekao da našoj ekipi ne fali motiva pred sutrašnji meč.

"Dva dana sam individualno trenirao, imao sam gušći raspored u Evropi i domaćem prvenstvu. Stigao sam umoran i pričao sa selektorom i odlučili da malo lakše treniram. Svi smo svjesni šta nam ova utakmica znači. Maksimalno smo spremni i skoncentrisani. Pričao sam s kolegama u Grčkoj i oni su svjesni da sutrašnjom pobjedom mnogo riješavamo", rekao je Vranješ, te se osvrnuo na pitanje da li će Kipar sutra igrati da pomogne Grčkoj.

"Sigurno da Kiprani neće imati veći motiv nego mi jer mi znamo naš cilj. Spremamo se za Rusiju i gledamo u tom pravcu nego ko će za koga da igra".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi