Reprezentativac BiH nakon utakmice

Vranješ: Neki idu na odmor, a mi dalje u Japan

E. Škorić

Reprezentacija BiH izgubila je danas od Španije (3:1) u prijateljskoj utakmici u St.Gallenu.

Današnji meč igrao se na AFG Areni, a aktuelni prvaci Evrope slavili su sa 3:1 iako je naša selekcija odigrala dobru utakmicu, posebno u drugom dijelu. Nakon utakmice Ognjen Vranješ kazao je da je naša reprezentacija imala dosta problema u prvom dijelu utakmice dok nisu pročitali igru Španije.

"Nažalost dobili smo taj crveni karton, ali ovo je prijateljska utakmica kao što sam rekao i ranije ovo je nezgodan termin za reprezentaciju. Ali, na kraju krajeva završit će se sve kako treba neki idu na odmor, a mi dalje u Japan i dat ćemo sve od sebe da odigramo što bolje možemo", rekao je Vranješ, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"U svakoj utakmici ima pozitivnih i negativnih stvari, ja se nadam da smo iz ove utakmice izvukli više pozitivnih od negativnih stvari".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi