Vranješ pred novim transferom
Foto: EPA

Želi ga poljski prvoligaš

Vranješ pred novim transferom

Bivši bh. reprezentativac Stojan Vranješ početkom decembra se sporazumno razišao sa Legijom iz Varšave. 

Vranješ je u Varšavu stigao 2015. godine iz Lechije Gdansk, ali očekivanja klupskih čelnika nije uspio opravdati i tijekom jeseni je kao otpisan igrač igrao pretežnu za drugi tim koja se takmiči u četvrtom poljskom rangu. 

Iako je aktuelna mogućnost da se vrati na naše prostore, mediji u Poljskoj su plasirali informaciju da je interes za njegovo dovođenje pokazao prvoligaš Paist Gliwice koji se bori za opstanak u Ekstraklasi. 

Ovom klubu je, kako se navodi, potreban kvalitetan vezni fudbaler i na listi želja češkog stručnjaka Radoslava Latala je upravo 30-godišnji Vranješ.

Podsjećamo, Vranješ je prije transfera u Legiju igrao još za Lechiju, Vojvodinu, Pandurii, Cluj, Borac, HAŠK i Dugo Selo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi