Vranješ: Razgovarao sam s Bajevićem prije potpisa

Potpisao ugovor s AEK-om

Vranješ: Razgovarao sam s Bajevićem prije potpisa

Potragu za novim klubom bh. reprezentativac Ognjen Vranješ je i danas zvanično okončao. 

Iako je na stolu imao ponudu Crvene zvezde, Vranješ (27) je na nagovor proslavljenog bh. trenera Dušana Bajevića prihvatio ponudu AEK-a s kojim je potpisao ugovor na dvije i pol godine. 

"Došao sam u AEK sa velikim ciljevima i ambicije se poklapaju sa klupskim. AEK je veliki klub, ambiciozan i raduje me što sam došao, a na meni je da opravdam povjerenje", kazao je Vranješ nakon potpisa i potom dodao:

"Ulogu u transferu imao je gospodin Bajević. Prije nego što sam došao obavio sam razgovor s njim i objasnio mi je stanje u AEK-u. Mi se od ranije poznajemo", podvukao je Vranješ. 

Potražite više informacija na temu Super League:

Vranješ je u AEK stigao iz Tom Tomska, a ovo mu je 11. klub u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi