Sutra prijateljski meč protiv Španije

Vranješ: Španija je najbolja ekipa na svijetu

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u St. Gallenu igra prijateljsku utakmicu protiv selekcije Španije.

Vranješ je pred sutrašnji meč kazao da naša ekipa respektuje Španiju, te da će naši reprezentativci dati svoj maksimum u ovoj prijateljskoj utakmici.

"Sigurno da je ekipa Španije najbolja na svijetu. Imamo respekt prema njima, ali imamo i mi kvalitetnu ekipu i sigurno ćemo dati svoj maksimum. Nezgodno je što utakmica dolazi nakon završetka sezone i to nije idealno, ali mi moramo dati maksimum u odigrati utakmicu najbolje što možemo. Španci imaju veliki izbor igrača i niko nije nepoznanica za nas.", rekao je Vranješ, te dodao:

"Jedan igrač iz mog kluba je u reprezentaciji i vjerujem da će sutra nastupiti, to je sjajan tim. Možda je bolje za nas da igra prva ekipa jer bi nama bilo lakše. Momci koji su tek tu žele da se dokaže i možda bi bilo nama nezgodno. Ali mi trebamo da gledamo na sebe i da utakmicu odigramo najbolje što možemo".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Prijateljska utakmica između Španije i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 18 sati na AFG Areni u St. Gallenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi