Vrijedan minimalac Proletera nad Slogom

Druga liga RS - Istok, 22. kolo:

Vrijedan minimalac Proletera nad Slogom

M. Jakovljević

U okviru 22. kola Druge lige RS (Istok), na stadionu u Dvorovima je odigran semberski derbi u kojem je Proleter ugostio Slogu Junajted. 

Domaćem timu su bodovi bili prijeko potrebi za izlazak iz opasne zone, a na kraju su ih uspjeli i osvojiti savladavši Slogu Junajted s minimalnih 1:0.

Ključan trenutak na utakmici viđen je u 64. minuti, kada je Miloš Dupor zatresao mrežu Petrovića za slavlje među navijačima Proletera. 

Druga liga RS - Istok, 22. kolo:

Proleter - Sloga Junajted 1:0 (0:0)

Proleter: Simojlović, Grabež, Lakić, Bešić, Vuković, Dupor, Lukić, Sekulić, Lazić, Vanovac, Blagojević. 

Sloga Junajted: Petrović, Pantić, Stevanović, Čakar, Veličković, Pavlović, Delibašić, Husić, Šikuljak, Komadina, Ostojić. 

                                      

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi