Vrijedna donacija sportske opreme za NK Iskra

Mehrudin Ravnjak obradovao klub sa Jaklića

Vrijedna donacija sportske opreme za NK Iskra

S. Mlaćo

Mehrudin Ravnjak, Bugojanac koji živi i radi u Njemačkoj, ponovo je odlučio obradovati NK Iskra.

Ravnjak je u ranijem periodu u više navrata pomagao rad svih selekcija kluba sa Jaklića, ali i kluba sjedeće odbojke Iskre, a nova donacija u Bugojnu je stigla jutros.

Radi se od deset lopti za seniorsku momčad vrijednosti 1.500 EURA, deset lopti za pionirsku momčad u vrijednosti od 500 EURA, te deset lopti za predpionire i školu nogometa u vrijednosti od 500 EURA.

U stvarima namijenjenim za NK Iskra našle su se i dvije mreže torbe vrijednosti 80 EURA, a iz Iskre su ponovo iskazali veliku zahvalnosti Ravnjaku koji je po ko zna koji put donio osmijeh na lice čelnika kluba, a posebno mladih nogometaša koji iz dan u dan imaju sve bolje uslove za dalji napredak.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iskra je trenutno član Druge lige FBiH grupa Zapad, a mlade selekcije ovog kluba mogu se pohvaliti veoma velikim uspjesima u posljednjih par godina. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi