Vršajeviću 90 minuta u porazu Osmanlispora

Gaziantepspor slavio pobjedu

Vršajeviću 90 minuta u porazu Osmanlispora

Fudbaleri Osmanlispora poraženi su danas na domaćem terenu od Gaziantepspora sa 2:0 u okviru 26. kola turske Super lige.

Prvo poluvrijeme ove utakmice proteklo je bez većih uzbuđenja, ali u posljednjoj minuti gosti su uspjeli doći do vodstva i to pogotkom Ghilasa.

Nastavak meča donio je još jedan pogodak i to ponovo u mreži domaćih, a strijelac je ovog puta bio za goste Ben-Hatira. To je bio i konačan rezultat ovog meča.

Bh. reprezentativac Avdija Vršajević odigrao je svih 90 minuta za svoju ekipu. Osmanlispor je nakon ovog poraza ostao na 12. mjestu sa 31 bodom, dok je Gaziantepspor sada na 16. poziciji sa 22 boda i imaju pet bodova manje od sigurne zone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi