Vučić: Pamtimo poraz na našem terenu

Vučić pred meč

Vučić: Pamtimo poraz na našem terenu

M. Jakovljević

U 26. kolu Prve lige RS, odnosno nastavku plej offa u Krupi na Vrbasu se igra derbi gdje lider domaća Krupa dočekuje Zvijezdu 09 iz Etno Sela Stanišići.

Ovaj susret posebno veliku pažnju privlači ljubitelja fudbala u Semberiji, jer je Mladost iz Velike Obarske još uvijek u igri za prvaka.

"Pamtimo poraz na našem terenu i želimo da im se revanširamo. Bit će to vrlo teško jer Krupa ima mlad i kvalitetan sastav i sigurno će  upotrijebiti svo znanje da zabilježe pobijedu kako bi ostali na čelu tabele. Mi smo protiv Kozare u proteklom kolu bili efikasni i želimo takvi biti i danas. Međutim naša odbrana mora biti na visini zadatka. Želimo biti treći na tabeli, što bi bio i najveći historijski uspjeh", kaže kapiten Zvijezde 09 Dejan Vučić od kojeg se i na ovoj utakmici očekuju golovi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Krupa je trenutno na 1. mjestu sa 57 bodova, a Zvijezda 09 4. sa  40 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi