Vučinić: Zaustavit ćemo lidera

Radnik spreman za Široki

Vučinić: Zaustavit ćemo lidera

M. Šljivak

Radnik će u Ugljeviku pokušati da zaustavi jesenjeg prvaka Široki Brijeg. Bijeljinski sastav će kao domaćin utakmice igrati u Ugljeviku, a napadač Jovan Vučinić to i ne smatra nekim hendikepom.

"Bit će teško, ali veći problem od samog terena je činjenica da u timu neće biti našeg najvećeg pojačanja Mladena Žižovića, koji ne igra zbog kartona. Ipak, mi imamo dovoljno snage i motiva da se suprotstavimo Širokom Brijegu. Mi izbora nemamo i zaustavit ćemo lidera", kaže napadač Jovan Vučinić.

Radnik je tokom pauze pretrpio dosta  promjena koje bi ovaj bijeljinski klub trebalo da dovedu do opstanka.

"Očekuje nas dosta posla i treba ići od utakmice do utakmice. Samo tako možemo do dobrog rezultata. Svaki prvi naredni rival je i najvažniji. Tako je i nama samo Široki Brijeg u mislima", dodao je Jovan Vučinić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.