Vujić: Možemo ostati neporaženi

Uoči gostovanja u Srebrenici

Vujić: Možemo ostati neporaženi

M. Jakovljević

Najinteresantniji susret 21. kola u Regionalnoj ligi RS (Istok) igra se u nedjelju u Srebrenici.

Drugoplasirani Guber će na domaćem terenu dočekati ekipu Partizana iz Donje Trnave, a iako je domaćin favorit, iz gostujućeg tabora ističu da se neće predati unaprijed. 

"Znamo da Guber ima kvalitetnu ekipu, koja je spoj mladosti i iskustva. Trenutno su drugi na tabeli i nisu se odrekli ambicija za prvaka, a mi im prepuštamo ulogu favorita i pošteno ćemo se boriti.  Želimo da se nadigravamo i vjerujem dda možemo ostati neporaženi", kazao je trener Partizana Velibor Vujić.

Vujić je zadovoljan rezultatima koje Partizan ostvaruje pod njegovim vodstvom, a inače klub iz Donje Trnave je trenutno na sedmom mjestu sa 25 osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi