Vujić: Podrinje ne smije ispuštati bodove

Druga liga RS - Istok

Vujić: Podrinje ne smije ispuštati bodove

M. Jakovljević

Sutra se igra 24. kolo u Drugoj ligi RS. Svaki susret privlači pažnju jer se u njima bore klubovi za prvaka i opstanak, što daje posebnu dramatičnost i neizvjesnost.

Podrinje iz Janje, drugoplasirani tim na tabeli, dčekuje u goste Lokomotivu iz Brčkog, koja je na predposlednjem mjestu i grčevito se bori za opstanak.

Podrinje  je još uvijek glavni kandidat za prvaka i sutrašnja utakmica je prilika da se uknjiže novi bodovi.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

"Sutrašnji susret igramo pod imperativom pobjede. Jednostavno moramo pobijediti. Lakosi igraju solidno i trenutno stanje na tabeli nije pravi odraz njihove vrijednosti. Od početka moramo gostima staviti do znanja da ćemo uložiti maksimalnu  angažovanost. Ne smijemo nikome do kraja  prepustiti ni jedan bod. Ovo će biti popravni za poraz u proteklom kolu u Sokolcu", kaže Folip Vujić, centarfor  Podrinje od kojeg se očekuju golovi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi