Vukotić: Drago mi je zbog gola, ali najviše zbog pobjede

Kapiten Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Drago mi je zbog gola, ali najviše zbog pobjede

D. Vejo

Fudbaleri Krupe jučer su na svom terenu u okviru 4. kola Lige za prvaka prvenstva Bosne i Hercegovine savladali tuzlansku Slobodu rezultatom 3:0.

Strijelac prvog pogotka za Banjalučane bio je kapiten Aleksandar Vukotić, koji je nakon centaršuta iz slobodnog udarca u 31. minuti glavom matirao loše postavljenog Erića, čime je domaćin došao u vodstvo.

Defanzivac banjalučkog sastava ističe da će mu ovaj gol mnogo značiti na samopouzdanju, ali dodaje i to da je najvažnija pobjeda tima.

"Velika pobjeda za nas. Slavili smo nakon osam kola. Jučer smo odigrali jednu dosta tešku utakmicu protiv veoma kvalitetne ekipe Slobode. Postigao sam prvi gol u sezoni, drago mi je zbog toga, ali mi je prije svega važno da smo upisali tri boda. Okrećemo se utakmici na Koševu, gdje vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata", rekao je za SportSport.ba štoper Krupe, Aleksandar Vukotić.

U 5. kolu Lige za prvaka, Slobodan Starčević i njegovi izabranici gostovat će na Koševu ekipi Sarajeva. Meč se igra naredne nedjelje od 17 sati.

Podsjetimo, tokom minule zime, Vukotić se dovodio u vezu sa Željezničarom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije