Vukotić: Niko me iz Želje nije zvao

Fudbaler Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Niko me iz Želje nije zvao

Nakon šampionske titule u Prvoj ligi RS, banjalučka Krupa odigrala je odličnu polusezonu u Premijer ligi BiH.

Tim Slobodana Starčevića bio je najprijatnije iznenađenje jesenjeg dijela šampionata i na zimsku pauzu je otišao kao četvoroplasirana ekipa.

Mladi fudbaleri Krupe sjajnim nastupima skrenuli su pažnju mnogobrojnih bh. klubova, kao i onih iz regiona, a po završetku polusezone krenule su i prve spekulacije o eventualnim transferima.

Mnogi mediji su mladog defanzivca Aleksandra Vukotića već preselili u redove Željezničara, međutim, sam fudbaler ističe da ga još niko nije kontaktirao iz kluba sa Grbavice.

"Čuo sam za interesovanje, ali me niko nije kontaktirao. U ovom trenutku imam određene ponude iz Belgije, Norveške i Danske. Volio bih da ostvarim inostrani angažman, ali u narednim danima imaćemo mnogo jasniju sliku", rekao je Vukotić za SportSport.ba.

Trener Slobodan Starčević ističe da je želja kluba da se zadrži postojeći igrački kadar.

"Imamo mnogobrojne ponude, koje klub uveliko razmatra. Svjesni smo trenutne situacije, ali pokušaćemo da zadržimo postojeći igrački kadar, kao i mjesto koje vodi u Ligu za prvaka", rekao je Starčević te dodao da je klub sporazumno raskinuo saradnju sa golmanom Nikolićem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Fudbaleri Krupe na pauzi će biti do 18. decembra, nakon čega će uslijediti individualni treninzi. Okupljanje tima zakazano je za 11. januar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi