Vukotić: Odigrali smo dobro, ali nismo imali sreće

Kapiten Krupe nakon poraza od Škupja

Vukotić: Odigrali smo dobro, ali nismo imali sreće

D. Vejo

Slobodan Starčević i njegovi izabranici poraženi su danas u prijateljskom susretu od makedonskog prvoligaša Škupja rezultatom 3:2.

Banjalučki sastav vodio je dva puta na ovoj utakmici, ali Makedonci su stizali prednost, te su im dosuđena dva jedanaesterca. Prvi su realizovali za 2:2 u 58.minuti susreta, a potom i drugi u samom finišu utakmice te tako stigli do trijumfa.

Nakon meča, prve utiske rekao je štoper Banjalučana. 

"Odigrali smo dobro utakmicu, ali nismo imali sreće i izgubili smo 3:2. Najbitnije da smo prošli bez povreda. Vjerujem da će već u narednom meču rezultat biti povoljniji po nas. A što se penala tiče, ne znam šta bih rekao. Ovo je drugi put da nam se nešto ovako dešava", prokomentarisao je za SportSport.ba kapiten Krupe, Aleksandar Vukotić.

Narednu utakmicu, Krupa igra u utorak protiv Renove.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi