Vukotić: Poštujemo Borac, ali mislim da ćemo mi dići trofej

Kapiten Krupe za SportSport.ba

Vukotić: Poštujemo Borac, ali mislim da ćemo mi dići trofej

D. Vejo

Do početka finala Kupa Grada Banja Luka ostalo je još nekoliko sati.

Slobodan Starčević i njegovi izabranici favoriti su na ovom susretu, imajući u vidu da bilježe sjajne rezultate u Premijer ligi BiH. 

Krupa je do sada tri puta podizala ovaj trofej, od čega je dva puta uzastopno pa će tako priliku za hat-trick imati danas.

"Utakmica za kraj jedne odlične sezone kako za nas tako i za Borac. Očekujem jednu tešku utakmicu jer je Borac jedna dobra ekipa. Daćemo sve od sebe da osvojimo Kup, te tako sezonu na lijep način privedemo kraju. Poštujemo Borac, ali vjerujem da ćemo mi biti ti koji će se na kraju radovati", rekao je za SportSport.ba kapiten Krupe, Aleksandar Vukotić.

Utakmica između Borca i Krupe igra se danas od 19.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi