Vukotić: Svako je dao svoj maksimum, zadovoljni smo

Fudbaler Krupe nakon trijumfa protiv Rudara

Vukotić: Svako je dao svoj maksimum, zadovoljni smo

D. Vejo

Fudbaleri Krupe nastavili su u istom ritmu, tačnije, tamo gdje su stali prošle godine nakon što su danas u prvoj prijateljskoj utakmici u sklopu priprema savladali ekipu Rudara iz Prijedora rezultatom 4:0.

Ponovo je stub odbrane Banjalučana bio kapiten Aleksandar Vukotić koji nije dozvolio da zadnja linija popusti, te da se mreža domaćina zatrese.

"Prva utakmica u 2017. godini protiv Rudara. Odigrali smo jedan odličan meč, s obzirom na to da je ovo prvi test nakon određenog dijela priprema. Svako od nas na terenu je dao trenutni maksimum kako bi na kraju stigli do uvjerljive pobjede. Ujutro krećemo na drugi dio priprema, kojeg ćemo obaviti na Ohridu", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Aleksandar Vukotić.

Ovo je bio tek prvi izazov za sastav koji sa klupe predvodi iskusni Slobodan Starčević. U drugom dijelu priprema, Krupa će odigrati još pet kontrolnih mečeva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi