Vukotić: U osmini finala nema lakih protivnika

Fudbaler Krupe o Kupu Republike Srpske

Vukotić: U osmini finala nema lakih protivnika

D. Vejo

Osmina fianala Kupa Republike Srpske sutra će dobiti svoje parove.

Jedan od glavnih pretendenata za osvajanje istog, jeste novopečeni premijerligaš Krupa, koja bilježi sjajne partije u najelitnijem takmičenju u BiH. O narednom protivniku u Kupu RS, pričao je jedan od koordinatora zadnje linije tima iz Banja Luke.

"Sigurno da u osmini finala Kupa RS neće biti lako. Čeka nas teška utakmica koga god da dobijemo, jer smo za svakog protivnika veliki izazov. Ali ko god da bude na suprotnoj strani, mi ćemo dati svoj maksimum. U dobroj smo formi, s toga želimo da nastavimo pobjednički niz u Kupu RS", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Krupe, Aleksandar Vukotić.

Žrijebanje za osminu finala Kupa RS zakazano je za sutra od 12 sati u prostorijama FS RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi