Vuković: Sada smo korak bliže tituli

Kapiten Krupe nakon gostujuće pobjede nad Tekstilcem

Vuković: Sada smo korak bliže tituli

Fudbaleri Krupe savladali su kao gosti ekipu Tekstilca iz Dervente rezultatom 1:0.

Banjalučani su sa nova tri boda zadržali lidersku poziciju na tabeli Prve lige RS i tako napravili još jedan iskorak ka plasmanu u Premijer ligu BiH.

"Bila je ovo veoma teška utakmica. Igralo se dosta čvrsto, što govori podatak da su na meču, između ostalog, viđena i dva crvena kartona. Dugo nam je trebalo da slomimo otpor domaćina, ali smo ipak uspjeli u 67. minutu preko Mazalice da dođemo do vodstva. Do kraja smo sačuvali stečenu prednost i tako zasluženo došli do pobjede. Sada smo korak bliže našem cilju, te se nadam da ćemo i u narednim utakmicama nastaviti sa dobrim partijama", rekao je za Sportsport.ba Dragan Vuković, kapiten Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Banjalučani trenutno imaju dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Velike Obarske, a u narednom kolu snage će odmjeriti sa ekipom Zvijezde 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi