Vuletić: Očekujemo pobjedu protiv Austrije

Kadetski reprezentativac BiH

Vuletić: Očekujemo pobjedu protiv Austrije

Kadetski bh. reprezentativac Nikola Vuletić vjeruje da će naš tim pobjedom započeti Evropsko prvenstvo. 

Selekcija koju vodi Sakib Malkočević trenutno se u Azerbejdžanu sprema za premijerni nastup na jednom velikom takmičenju, a prva utakmica igra se protiv vršnjaka iz Austrije. 

"Očekujemo pobjedu u prvom meču protiv Austrije. Ako budemo pružili naš maksimum i igrali onako kako znamo, sigurno ćemo ostvariti pozitivan rezultat", kazao je mladi fudbaler Hajduka i potom dodao:

"Ostvarili smo san plasmanom na Evropsko prvenstvo i sada želimo da napravimo što bolji rezultat. Kompaktna smo cjelina i imamo kvalitet da napravimo velike stvari. U kvalifikacijama smo pobijedili Italiju i pokazali da se možemo nositi sa svim ekipama", istakao je Nikola Vuletić.

Utakmica sa Austrijom na rasporedu je u četvrtak 5. maja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi