Fudbaler Sarajeva nakon Čelika

Vusljanin: Do posljednjeg kola ćemo se boriti za titulu

I Irfan Vusljanin je bio razočaran nakon jučašnje utakmice na Bilinom polju. Sarajlije su poražene rezultatom 1:0, ali više od poraza boli igra i pristup igrača Sarajeva. 

„Čelik je bolje otvorio utakmicu, od prvog minuta su bili agresivniji i konkretniji što im se isplatilo. Mi smo zamišljali drugačiji početak, ali nam nije pošlo za rukom. Gol koji smo primili i koji ne bih komentarisao nam je sve poremetio i kasnije je bilo jako teško,“ kazao je Vusljanin, te dodao:

„Stvorili smo samo jednu priliku za gol što nije dobro. Ne mislim da je nakon ovog poraza titula dalje, mi ćemo se do posljednjeg kola boriti za naslov.“

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti