Wagner: Dobro je što se igra u Banjoj Luci

Fudbaler Širokog Brijega

Wagner: Dobro je što se igra u Banjoj Luci

M. Maksimović

Kapitena Širokog Brijega Wagnera Santosa Laga obradovala je vijest da će se sutrašnji meč Metalleghea i Širokog Brijega umjesto u Travniku igrati u Banjoj Luci. 

Brazilski fudbaler kaže da je teren povoljniji na banjalučkom stadionu i da će to pogodovati Širokobriježanima.

“Upravo putujemo gore, atmosfera je dosta dobra i sve nas je na neki način obradovalo to što se meč igra na stadionu Borca. Gore je bolji teren i dosta su bolji uslovi”, rekao je Wagner, koji je tokom zime pratio dešavanja i u klubu iz Jajca.

“Dosta su promijenili tim u odnosu na jesenji dio. Imaju nekoliko mladih igrača koji su možda nepoznanica, što može biti mač s dvije oštrice jer su takvi igrači uvijek željni dokazivanja i dovoljno motivisani. Vidjet ćemo sutra kako će biti”, dodao je.

Ambicije Širokog i ovog puta su visoke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Želimo pobijediti i moramo se maksimalno potruditi da u toj namjeri uspijemo. Preipreme koje su za nama bile su kvalitetne i siguran sam da smo spremni da proljeće otvorimo trijumfom”, rekao je Brazilac za kraj.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi