Wagner: Dok ima nade za Ligu 6, mi ćemo se boriti

Fudbaler Širokog Brijega

Wagner: Dok ima nade za Ligu 6, mi ćemo se boriti

M. Maksimović

Ponovo je sjajni Brazilac Wagner bio strijelac za pobjedu Širokog Brijega. Nakon Željezničara i Čelika jedan od najstarijih igrača u našem prvenstvu pogodak je postigao i na susretu protiv Mladosti. 

Široki je tako ostao u korak sa Slobodom koja je trenutno na poziciji koja vodi u Ligu za prvaka.

“Još uvijek imamo realne šanse da zaigramo u Ligi 6, a sve dok je to tako mi ćemo se nadati i boriti da završimo u vrhu. Sretni smo što smo pobijedili Mladost i na taj način ostali u igri za Ligu za prvaka, te u dobrom raspoloženju otišli na pauzu”, rekao je Brazilac koji je na utakmici protiv Mladosti suosjećao s žrtvama avionske nesreće u Kolumbiji.

Mladost je bila tvrd orah za Širokobriježane, te je prva došla do pogotka preko Sinana Ramovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Kada se sve završi dobro onda je manje važno ko je prvi postigao pogodak. Mi smo se nakon primljenog gola odmah vratili u igru, pa zatim i poveli. Možda se jesmo namučili, ali je važno da smo pobijedili. Mladost ima kvalitetnu ekipu”, rekao je Brazilac.

Wagner ne isključuje mogućnost da za praznike otputuje u domovinu i posjeti svoje najbliže.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi