Wagner: Nadam se da ćemo osvojiti titulu koju dugo čekamo

Brazilac uoči revanš susreta

Wagner: Nadam se da ćemo osvojiti titulu koju dugo čekamo

Uoči sutrašnjeg okršaja Širokog Brijega i Željezničara predstavnicima medija obratio se i igrač ekipe sa Pecare, Wagner. Brazilac je uoči revanš susreta optimističan.

"Jedva čekamo da počne utakmica. Opet koristim priliku da pozovem sve navijače i sigurno će gledat dobru utakmicu i nadam se da ćemo mi osvojiti titulu koju dugo čekamo. Cijela ekipa mora biti jedna duša na terenu i da damo naše najbolje što znamo i da ponovimo igru kao protiv Borca.", rekao je kapetan Širokog, Wagner te je dodao:

"Prošle godine smo na Grbavici igrali dobro ali smo u uzvratu svi podbacili i nismo igrali dobar nogomet, ovaj put se nadam da ćemo odigrati puno bolje."

Musa u ovom susretu neće moći računati na Damira Džidića dok određenih problema sa povredama imaju Davor Landeka i Serdarušić. Dalibor Šilić je počeo trenirati i bit će na klupi. Mirko Marić također neće biti u konkurenciji jer igra za U19 reprezetaciju u prijateljskoj utakmici sa Poljskom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.