Wagner: Nadamo se dobroj igri i osvajanju trofeja

Napadač Širokog Brijega optimističan

Wagner: Nadamo se dobroj igri i osvajanju trofeja

Sutra je na rasporedu revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" snage odmjeriti Olimpic i Široki Brijeg. 

Rezultat u prvoj utakmici glasio je 1:1, a u taboru Širokog Brijega optimistični su povodom sutrašnje utakmice sa timom iz Sarajeva. 

"Sigurno da smo spremni i očekujemo jednu dobru utakmicu. Neće biti lako, Olimpic je dobar protivnik, ali mi se nadamo da ćemo dobro odigrati na kraju osvojiti trofej. Meni je drago da ljudi očekuju dosta od mene, no treba uzeti u obzir da u našoj ekipi ima još igrača koji mogu riješiti utakmicu. Nije bitno ko će zabiti, već da Široki Brijeg osvoji Kup BiH", kazao je Wagner. 

Podsjećamo, pravdu u uzvratnoj utakmici između Olimpica i Širokog Brijega će dijeliti Ognjen Valjić. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.