Wagner nije ozbiljnije povrijeđen

Novosti sa Pecare

Wagner nije ozbiljnije povrijeđen

Najbolji fudbaler Širokog Brijega Wagner se povrijedio u susretu koji je u nedjelju odigran na Pecari.

Domaći tim je slavio protiv Travnika sa 2:0, a prvi gol na utakmici je djelo Brazilca, koji se desetak minuta nakon toga povrijedio i napustio igru.

Na njegovu sreću, povreda nije ozbiljnije prirode. Doktor Širokobriježana je istakao da se više radi o umoru nego u problemu u mišiću, što je potvrdio i sam Wagner.

Iskusni fudbaler bi trebao brzo biti oporavljen i spreman za sami finiš sezone u Premijer ligi i Kupu BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj, dodajmo i to da su Wagneru potrebna još dva pogotka da dođe do cifre od 100 golova u Premijer ligi, iako su gotovo svi mediji prenijeli da mu je gol protiv Travnika bio jubilarni stoti.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.