Wagner: Radujem se protivniku koji se na Pecari neće braniti

Široki pred Velež

Wagner: Radujem se protivniku koji se na Pecari neće braniti

Brazilac Wagner bio je junak u pobjedi Širokog Brijega izvojevanoj zimus u Mostaru protiv Veleža.

Nadahnuti kapitalac Širokobriježana i pred predstojeći meč se nada dobroj partiji, i trijumfu svog tima, iako respektuje Velež koji u posljednje vrijeme igra u dobroj formi.

“Velež je neugodan protivnik koji igra kvalitetan fudbal. Bez obzira na to ja se nadam našem trijumfu i ostanku u vrhu prvenstvene tabele. Radujem se protivniku koji se ovdje neće doći braniti jer će i nama tako biti lakše igrati. Nadam se da ćemo biti na željenom nivou, odnosno da ćemo na najljepši način našim navijačima čestitati 18. rođendan,” optimista je Wagner.

Slaven Musa u problemima je pred ovaj meč jer na raspolaganju nema klasičnog napadača. Mihaljević i Peko su van stroja, tako da bi po svemu sudeći Wagner ili Jure Ivanković mogli biti najbliži Veležovom golu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.