Wagner uživa u rodnom Brazilu

Dobio produženi odmor

Wagner uživa u rodnom Brazilu

M. Maksimović

Kapiten Širokog Brijega Wagner Santos Lago dobio je dopuštenje od kluba da na pripreme zakasni sedam dana, pa će se Brazilac na Pecari pojaviti tek za sedam dana. 

On trenutno odmara u Brazilu na visokim temperaturama, ali ni daleko od Hercegovine ne zaboravlja Široki Brijeg.

Ovaj napadač je putem Facebooka poslao poruku svojim saigračima i navijačima Širokog, uz poruku “Zauvijek Široki“.

Wagner sa zanimanjem i u dalekom Brazilu prati sva dešavanja u bh. fudbalu i svom klubu. Temperatura u njegovom gradu danas je iznosila ugodnih plus 30, dok se u Širokom oko podneva živa na termometru približila nuli.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije